dinsdag 1 oktober 2013

Fotodagboek - September

September was een drukke maand die vol zat gepland met af en toe, gelukkig, een dagje rust. Zie hier het resultaat:


Toen ik ging helpen met een schoolopdracht bij een schoolvriendin, moest ik naar de wc en toen zag ik deze leuke lichtschakelaar! Geen knopje dat ingedrukt moet worden, maar wat je moet draaien om aan en uit te doen. Het maakt zelfs niet uit welke kan je opdraait, haha!


Een stel vrienden zouden met elkaar trouwen en ik mocht het bruidswerk voor ze maken ^^) Spannend! Oké, bruidswerk had ik al eerder gemaakt, maar deze keer was ècht de eerste keer waarbij ik alles zelfs moest regelen! Denk hierbij aan de juiste soort bloemen, de hoeveelheid, de kostenberekening, tijd e.d. Gelukkig had ik een aantal dagen de tijd om alles te maken. Hierboven is de foto van het autostuk te zien op de auto van mijn vriend.


De avond voor de bruiloft hebben we het hele huis versierd op een leuke manier. Badeendjes in de wc's, koelkast, het aquarium (zie boven, het deksel zat later dicht), in de douche en op het bed. De wc ruimte beneden en boven volgestouwd met ballonnen. Sticky notes op de ramen in patroontjes en letters. Vlaggenslingers in de hal, bloemblaadjes en noem maar op!


Op 7 september zijn ze dan ook getrouwd, wat een heerlijk stel is het toch :D Het was een mooie dag, af en toe werden er tranen gelaten. Maar hé, dat hoort erbij & dat maakt het juist bijzonder ^^) Het was een dag om niet te vergeten!


Alleen met de trein reizen valt niet mee :') Eerst al van Station Rotterdam naar de halte van Gouda, dus maar weer een halte terug. Na een tijdje zoeken het juiste spoor kunnen vinden. En toen kwam ik aan bij het Alexandrium, alsmaar rondjes gelopen.. De winkels kwamen zo bekend voor, maar op den duur wist ik niet meer welke kant ik op moest. Na dik 1 uur! zoeken, is het mij uiteindelijk gelukt om bij de Primark te shoppen, haha! Later deze week komt er nog een Shoplog over ;)



September is ook de maand waarin school weer begon. De laatste puntjes op de i zetten, maar dat ging zoals gewoonlijk niet zonder problemen. Gelukkig is het geregel ondertussen achter de rug en moet ik nog 1 à 2 dagen praktijkexamendagen voltooien. Dat is deze week!




Het blijft leuk: straat- en tuinverlichtingen bekijken. Hier 1 van de vele foto's met 'Ezeltje strekje!' Het onderwerp was Efteling/sprookjes! Samen met z'n 5-en hebben we bijna heel de route gelopen. Man, wat een eind! Maar dan komen er leuke herinneringen van vroeger naar boven, toen bijna heel het dorp in verlichting werd verhuld, zucht.. :')




Geocaching, ik heb het via Stephanie leren kennen ^^) In augustus heb ik het op een vrijdagmiddag geprobeerd in de polder, maar kon geen van beiden cache vinden. Uiteraard begon ik ook met de micro, één van de moeilijkste als je niet weet waarnaar je moet kijken of zoeken, haha. Maandag 23 september heb ik het dan eindelijk overgedaan met mijn zus. En ja hoor, van de 8 gezochten geocaches, vonden we er 6! 1 cache zit in de onderhoud en de ander was op een plek verstopt waar gemeentewerkers bezig waren. 2 geocaches waren zelfs niet goed terug op hun oorspronkelijke plek gelegd, dus ook maar gelijk gedaan ;)




Op een route van het zoeken naar geocaches, waren kunstwerken te bezichtigen. Op de foto is een klein deel van het spinnenwebbruggetje te zien en deze tekst sprak mij heel erg aan. Eenmaal thuis aangekomen, bekeek ik de foto nog een keer. Toen zag ik de schrijffout pas, al blijft de boodschap alsnog even lief ^^) Kun jij de schrijffout ontdekken?



Byebye trage Samsung zonder opslagruimte en die geen berichten meer wilde ontvangen. Zie hier de Sony Xperia T! Kan ik weer een paar jaar vooruit, nu alleen nog overstappen op een Sim Only abo. 




Er paste alleen een micro-sim in :') & aangezien een passend hoesje erg handig is tegen krassen e.d. Op naar de stad dus. Het hoesje gekocht voor €10 bij het Turks telefoonzaakje en de sim tot micro laten knippen bij de Phonehouse, gratis! 




Een dag later was het tijd voor nog meer bruidswerk! Dit bruidswerk hoort niet bij de bruiloft van de foto hieronder. Maar ook deze keer is het goed gelukt, zeker qua verdeling van de bloemen (4 verschillende soorten). Ik ben er trots op! :D 




De volgende dag was het tijd voor een weer bruiloft, haha! Helaas geen foto's van het bruidspaar i.v.m. privacy ;) Het was een heerlijk fris dagje met wat van die lekkere warme zon.

Ook hier en daar weer een traantje weggepinkt. Wat is het toch mooi om mannen te zien huilen, hehe :P



Kurken! Ik heb een heel leuk DIY-project voor ogen, maar daar zijn kurken voor nodig. Het maakt niet uit of het van rode of witte wijn kurken zijn.

Drink jij of ken jij iemand die wijn uit een wijnfles met kurk drinkt en doe je/doet die iemand er verder niets mee? Graag zou ik ze ontvangen, laat maar weten bij reacties! ;)



Een tijdje geleden heb ik bij de H&M een nieuw dekbedovertrekset gekocht. Mooie kleur, alleen hij was een tikkeltje te groot voor mijn huidige dekbed. Die is namelijk 200 bij 200 en het dekbedovertrek is 220 bij 240. Dus ook maar een nieuw dekbed gekocht, dat slaapt toch wat handiger en lekkerder dan een dekbed wat steeds verschuift.


Dit was mijn maand, laat maar weten wat je ervan vond ;)


Wat heb jij voor leuke activiteiten gedaan in september?

1 opmerking:

Heej, leuk als je een berichtje achterlaat!
Plaats de link van jouw blog en ik kom een kijkje nemen :)

Liefs,