vrijdag 7 februari 2014

Fotodagboek - November

Hier het maandoverzicht van november in foto's:


Zie hier 1 van mijn vele creaties om te drinken: een smoothie van mango, wortel, appel en peer. Heerlijk!


Op de foto met kroelkat Felix ^^) *spinspin


Haha dit was zo lachwekkend! Als ik naar bed ga, heb ik soms bedsokken aan als het mij te koud is. Dit was dus ook het geval thuis bij m'n wederhelft, koud! Maar toen ik bijna sliep had ik het warm genoeg en mijn sokken uit bed gegooid. En dit was het plaatje wat we 's ochtends aantroffen, haha!


De nieuwe Animal Crossing New Leaf voor de Nintendo 3Ds! Heerlijk spel, gaat met de seizoenen mee & ik kan hier mijn eigen dorpje beheren en aankleden!


Accidentally in love. Gevonden in de achtertuin! Liefde is overal te vinden, als je er maar voor openstaat :)


Heerlijke bowl, gemaakt door mijn liefste Oma voor op haar eigen verjaardag <3 Geweldig die smaakexplosie!


Met de winactie van Waarbenjij.Nu heb ik, samen met nog 9 andere mensen, de Stedengids van Puur reisgidsen gewonnen! 

Om kans te maken op 1 van de 10 stedengidsen (gids of ebook naar keuze), kon een ieder een reactie insturen met jouw definitie van het begrip 'slow travel'. 

Dit was mijn definitie: Op vakantie gaan naar een plaats of omgeving en de meest mooie plekjes, leukste winkels & beste restaurantjes ontdekken. Dit alles te voet om niets te missen!

Een klein beetje informatie over de reisgids:

'Puur reisgidsen zijn de enige Nederlandse slow travel stedengidsen (Amsterdam, Londen, Berlijn) vol originele, bruisende, creatieve en eerlijke adressen. De gidsen inspireren je met nieuwe, verrassende hotspots waar je blij van wordt.'
Wil je kans maken op een van de 10 stedengidsen (gids of ebook naar keuze)? Stuur ons dan in een reactie hieronder jouw definitie van het begrip ‘slow travel’. Woensdag 23 oktober maken we de winnaars bekend.



Zie hier 1 van mijn vele creaties om te smullen: een chocoladecake met cranberries en fijngehakte hazelnoten! Mjammm


Een zonsondergang: contouren, windveren en dan die kleuren.


Mistig? Nee, valt hartstikke mee toch!? Phoe :P


Uil in aantocht! Deze strijkkralen ondergrond mini was maar €2,99! Er zijn verschillende uitvoeringen, zoals een dolfijn, een cupcake en nog een paar mét in elk doosje 400 strijkkralen.


Tja, dit is het resultaat van het toetje voor mijn vaders verjaardag.. Chocoladecake met vloeibare chocoladevulling van de Lidl. Dit doe ik hoogstwaarschijnlijk nóóit meer! Volgens de instructies moest het bovenste laagje eraf en dan in de magnetron op een bepaalde stand. Zo makkelijk, dat is zo gedaan, niet dus. Want het hele toetjesding is, letterlijk, in vlammen opgegaan! De magnetron zag aan de binnenkant zwart, ow wat hebben we geluk gehad!


Dit is een screenshot uit 1 van de vele series die ik kijk. Deze komt van de tv serie Teen Wolf. Een echte aanrader als je van een beetje fantasie, spanning, romantiek en verrassingen houdt.


Pomelo, een fruit waar ik eerder nog nooit van had gehoord of gezien. Maar het smaakt lekker, zacht en fris van smaak, niet te intens zoals een mandarijn soms kan zijn. Een aanrader! Zelf zou ik het verdeeld over 2 dagen opeten.


Pindakaas, je kunt het zelf maken! Kies de nootsoorten die je wilt gebruiken en stop ze in de blender/staafmixer om fijn te hakken. Net zolang totdat er een 'natte notenstof' ontstaat, gewoon door blijven fijnhakken! Als je het goedje toch nog te stevig vindt, meng er dan klein beetje bij klein beetje olijfolie bij, totdat je de smeerbare massa hebt.


Het hele verhaal rondom The Legend of Zelda! Yay, hier ga ik heel veel plezier aan beleven qua lezen, plaatjes kijken en informatie inwinnen voor het spelen van een aantal spellen.


En toen was het tijd om écht afscheid te nemen van m'n oude mobiel. :') Maar ben ondertussen een super blije en trotse eigenaar van een Sony Xperia T en zou niet anders willen!


Een aantal daagjes bij het dierenasiel in Gorinchem meegelopen. Hier 1 van de katten die er opvang ontvangen, evenals honden & cavia's. ;)


Just, don't forget ;)

Love,

1 opmerking:

Heej, leuk als je een berichtje achterlaat!
Plaats de link van jouw blog en ik kom een kijkje nemen :)

Liefs,